Mengenai Herbalife

Kami ialah sebuah syarikat nutrisi global yang telah membantu orang ramai meneruskan kehidupan yang sihat dan aktif sejak 1980. Produk nutrisi, pengurusan berat badan dan produk penjagaan diri kami boleh didapati secara eksklusif melalui lebih daripada 2.3 juta Ahli bebas kami di lebih 79 buah negara.

Kami menyokong Yayasan Keluarga Herbalife (HFF) dan program Casa Herbalife untuk membantu membawa nutrisi yang baik kepada kanak-kanak yang memerlukan. Kami juga menaja atlet , pasukan dan acara bertaraf dunia di seluruh dunia, termasuk LA Galaxy, serta juara dalam lebih daripada 15 sukan lain.

Misi kami ialah untuk mengubah kehidupan orang ramai dengan menyediakann peluang bisnes terbaik dalam jualan langsung dan produk nutrisi serta pengurusan berat badan yang terbaik di dunia.

Bagaimanakah Herbalife Mengubah Kehidupan Orang Ramai?

Produk berkualiti tinggi yang menggabungkan sains dan alam semula jadi yang terbaik untuk kesihatan yang bagus sepanjang hayat.

Satu peluang perniagaan yang terbukti, yang memberi kuasa kepada rakyat untuk mencapai impian mereka dan kebebasan kewangan, dan menikmati ganjaran membantu orang lain.


Tanggungjawab Sosial
Tindakan kami dipandu oleh nilai, “Kami melakukan perkara yang betul, jujur dan beretika.
Kami mengambil jalan yang menekankan kejujuran ini."

Baca Lagi  

Herbalife adalah Ahli Berbangga dengan Persatuan Jualan Langsung dan Penandatangan DSA Kod Etika


ms-MY | 25/08/2019 10:01:33 | NAMP2HLASPX03